علائم خرابی گیربکس اتوماتیک

گیربکس اتوماتیک,علائم خرابی گیربکس اتوماتیک

علائم خرابی گیربکس اتوماتیک

گیربکس اتوماتیک یک جزء حیاتی در خودرو است که به راحتی و ایمنی رانندگی کمک می‌کند. با این حال، علائم خرابی گیربکس اتوماتیک می‌تواند با هزینه‌های بالا همراه باشد و گاهاً ممکن است بر سلامت خودرو تأثیر بگذارد. در این مقاله، گیربکس رضا به بررسی علل خرابی گیربکس اتوماتیک و عیب‌یابی آن می‌پردازیم.

یکی از اصلی‌ترین علل خرابی گیربکس اتوماتیک، استفاده نادرست از خودرو است. برای مثال، اگر کلاچ گیربکس یا باندها از بین رفته باشند، این نشان دهنده استفاده نادرست از خودروی شماست. همچنین، اگر فیلتر روغن گیربکس دچار گرفتگی شده باشد، این نیز می‌تواند به خرابی گیربکس اتوماتیک منجر شود.

نگهداری گیربکس های اتوماتیک

برای اینکه بتوان این گیربکس ها را سالم نگه داشت، توجه به برخی از نکات مهم ضروری است که شامل:

  1. استفاده از روغن گیربکس مناسب
  2. شستشویRegular و بازکردن قطعات
  3. تعویض فیلتر روغن گیربکس به‌طور دوره‌ای
  4. استفاده از کلاچ گیربکس یا باندها به‌طور صحیح
  5. عدم استفاده از خودرو در شرایط نامناسب
علائم خرابی گیربکس اتوماتیک,گیربکس اتوماتیک
علائم خرابی گیربکس اتوماتیک

علائم خرابی روغن گیربکس اتوماتیک

اگر روغن گیربکس اتومات خودرو خراب و فاسد شود علایمی را از خود نشان خواهد داد که برخی از این نشانه ها عبارتند از:

  1. کدر شدن ‌روغن

روغن گیربکس سالم به خودی خود شفاف و زلال است. پس اگر مشاهده کردید که رنگ روغن کدر شده و شفافیت و زلالی خود را از دست داده است، نشان دهنده ی وجود ناخالصی، مخصوصاً براده آهن در روغن می باشد.

  1. تغییر رنگ در روغن گیربکس اتوماتیک

روغن گیربکس سالم به رنگ قرمز و یا سبز و بسیار شفاف است و تغییر رنگ آن به قهوه ای ازجمله نشانه های خرابی روغن گیربکس اتومات می باشد. این روغن فاسد دیگر کارآیی مفید خود را از دست داده و باید تعویض شود.

  1. شیری شدن رنگ روغن گیربکس اتوماتیک

یکی دیگر از علائم خرابی روغن گیربکس شیری شدن رنگ آن است که نشان می دهد احیانا آب با روغن گیربکس مخلوط شده است.

در صورت مشاهده هرگونه از این علائم می توانید با گیربکس رضا به شماره تماس 09120807997 در ارتباط باشید.

شایع ترین علائم خرابی گیربکس اتوماتیک

شایع ترین علائم خرابی گیربکس اتوماتیک، صدای دنگ دنگ یا وز وز در حین حرکت خودرو، بوی سوختگی، نشت مایع گیربکس، عدم تغییر دنده و … محسوب می شوند.

گیربکس اتوماتیک

علائم خرابی گیربکس اتوماتیک

علائم خرابی گیربکس اتوماتیک عبارتند از:

  1. صدای دنگ دنگ و وز وز در حین حرکت خودرو

یکی از مهمترین علائم خرابی گیربکس اتوماتیک، شنیدن صدای دنگ دنگ و وز وز در حین حرکت ماشین می باشد. پس اگر در هنگام رانندگی از خودرو این صداهای غیر عادی به گوشتان خورد، براحتی گذر نکنید و آن را جدی بگیرید. زیرا این علامت نشان می دهد مشکلی در گیربکس وجود دارد. با ایجاد این مشکل دنده‌ها به راحتی جا نمی روند و این کار با صداهای غیر عادی همراه است. پیشنهاد می کنیم هرچه زودتر برای رفع مشکل گیربکس با گیربکس رضا تماس بگیرید تا آسیب کمتری به سایر اجزای آن وارد شود.

  1. عدم تغییر دنده

یکی از نشانه ها و علامت خرابی گیربکس دستی، عدم تغییر دنده است. اگر کلاچ را فشار می دهید اما نمی توانید دنده را در جای خود قرار دهید، ماشین حرکت نمی کند و یا در هنگام حرکت، دنده از جای خود بیرون می آید و ماشین خلاص می شود. اینها همه نشان دهنده ی این است که گیربکس ماشین شما با مشکل مواجه می باشد. البته این مورد در گیربکس های اتوماتیک تا حدودی متفاوت تر است و راننده با مشکلاتی مانند عدم تغییر دنده در زمان مناسب و یا کار نکردن حالت یا حالت هایی از دنده مواجه می شود. در این شرایط بهتر است هرچه سریع تر به تعمیرگاه مراجعه کنید.

  1. بوی سوختگی

به مشام رسیدن بوی سوختگی از دیگر علائم خرابی گیربکس اتوماتیک می باشد. به طور کلی احساس بوی سوختگی در ماشین اصلا نشانه خوبی نیست و یکی از مهم ترین دلایل آن می تواند به سبب نشت روغن گیربکس یا کم‌شدن مقدار آن باشد که به خوبی به جعبه دنده نمی رسد و نمی‌تواند اجزای گیربکس را به خوبی خنک کند و درنتیجه گرم شدن جعبه دنده، آن بوی سوختگی را تولید می کند. همچنین، اگر روغن به موقع تعویض نشود، روغن گیربکس کثیف و سوخته می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود که سیستم بیش از حد داغ کند و منجر به افزایش اصطکاک ‌شود.

  1. نشت مایع گیربکس

یکی دیگر از علائم خرابی گیربکس اتوماتیک را می توان نشت روغن گیربکس نام برد. مسلما نشت مایع از خودرو به هیچ‌وجه نشانه دهنده سلامت خودرو نیست و می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. روغن گیربکس یک مایع به رنگ قرمز روشن می باشد که برای چرب کردن قسمت‌های متحرک و به‌عنوان سیال هیدرولیکی در سیستم عمل می‌کند. پس اگر نشتی مایع زیر خودروی شما به رنگ قرمز باشد، مشکل از گیربکس است که باعث آسیب دیدن چرخ‌دنده‌ها می شود. لازم است هر چه زودتر خودرو را برای بررسی نزد مکانیک ببرید تا نشتی را پیدا کند.

نکته: برخی از دلایل نشت روغن گیربکس مربوط به آب‌بندی و نصب نادرست محفظه گیربکس، خرابی واشرها، آسیب‌دیدگی چرخ‌دنده، کاسه نمد یا پایین رفتن سطح روغن گیربکس است.

  1. روشن شدن چراغ چک خودرو

یکی از دلایلی که باعث روشن شدن چراغ چک خودرو می شود بروز مشکل در سیستم انتقال باشد. اگر این چراغ شما روشن شود، می‌توانید مطمئن شوید که مشکلی وجود دارد. بنابراین بهتر است ماشین را به مکانیک نشان داده تا هرچه زود تر عیب یابی کند.

  1. دنده خلاص پر سرو صدا

یکی دیگر از نشانه های خرابی گیربکس اتومات ایجاد سرو‌صدای گیربکس در حالت خلاص است. با توجه اینکه دنده خلاص است و فشار خاصی روی گیربکس نیست ممکن است کمی عجیب به نظر برسد؛ اما بهتر است بدانید که این مورد می‌تواند به خاطر کاهش واسکازین یا کیفیت پائین و نامناسب با استاندارد مورد نیاز خودرو باشد. با این حال، این مشکل به راحتی می‌تواند به هر دلیل دیگری باشد، بنابراین بهتر است با یک مکانیک مشورت کنید.

  1. لغزش چرخ‌دنده‌ها

لغزش چرخ دنده‌ها می تواند یک دیگر از علائم خرابی گیربکس اتوماتیک محسوب شود. لغزش چرخ‌دنده‌ها می‌تواند منجر به حادثه شود، بنابراین پیشنهاد می‌شود که هر چه زودتر به این مشکل رسیدگی کنید. همچنین، باید سطح روغن را به‌طور مرتب بررسی کنید تا از این نوع مشکلات جلوگیری شود. علائم لغزش دنده‌ها عبارتند از:

  • با وجود فشردن پدال گاز واکنش شتاب خودرو با تأخیر و کندی همراه باشد.
  • حرکت به دنده پائین در حین رانندگی با سرعت ثابت در یک دنده بالاتر که در آن وسیله نقلیه به‌طور ناگهانی بدون تغییر سرعت، دنده را رو به پایین تغییر می‌دهد.
  • قرار گرفتن دنده به‌صورت ناگهانی در حالت خلاص
  • افزایش غیر طبیعی دور موتور در هر دقیقه
  1. درست کار نکردن پدال کلاچ

درست کار نکردن کلاچ از دیگر علائم خرابی گیربکس است. اگر هنگام کلاچ کردن مجبورید پای خود را بیش از حد بالا بیاورید یا برعکس، پای خود را بیش از حد پایین بیاورید یا کلاچ به راحتی آزاد نشود، احتمالاً با خرابی گیربکس مواجه شده اید. برای حل این مشکل گیربکس باید کلاچ را دوباره کنید.

  1. عدم قدرت کافی خودرو

در این مواقع معمولا موتور خودرو به درستی کار می کند اما خودرو قدرت کافی ندارد. این یکی دیگر از نشانه های خرابی گیربکس است. خرابی قطعات داخلی جعبه دنده یا نشتی روغن گیربکس می تواند دلیل این مشکل باشد. همچنین داغ شدن بیش از حد گیربکس نیز می تواند دلیل دیگر این اتفاق باشد به این معنا که روغن به قسمت‌های داخلی آن نمی‌رسد و در نهایت موجب آسیب دیدن گیربکس می‌شود.

  1. لرزش خودرو و بالا رفتن دور موتور

گاهی اوقات ممکن است لرزش هایی را در خودرو احساس کنید. معمولا سایش اجزای داخلی گیربکس باعث این مشکل می شود. اگر در خودروی خود لرزش احساس می کنید، بهتر است هر چه سریعتر به تعمیرگاه گیربکس رضا مراجعه کنید تا هزینه زیادی برای شما نداشته باشد.

گیربکس رضا همراه شماست تا در صورت هرگونه مشکلی در تمامی شهرهای ایران از عملکرد گیربکس اتوماتیک خود بهره ببرید با ما تماس بگیرید 09115690391 .

آیا این مطلب برایتان مفید بود ؟

اگر بود ! به ما امتیاز دهید.

میانگین امتیازات 5 / 5. تعداد امتیاز ها : 1

لطف میکنید رضایت خود را با امتیاز بیان کنید.

کلیدواژه : انواع گیربکس اتوماتیکبهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در تهرانبهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک ساریبهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک مازندرانبهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک گلستانتعمیر انواع گیربکس های اتوماتیکتعمیر تخصصی توربین گیربکس اتوماتیکتعمیر تخصصی گیربکستعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیکتعمیر توربین گیربکستعمیر خنک کننده گیربکستعمیر دبل کلاچ گیربکستعمیر زنجیر گیربکستعمیر ساعتی گیربکستعمیر صافی گیربکستعمیر ماهرانه گیربکستعمیر ماهرانه گیربکس اتوماتیکتعمیر و ارسال گیربکستعمیر و سرویس ساعتی گیربکستعمیر گیربکستعمیر گیربکس اتوماتیکتعمیر گیربکس اتوماتیک MVMتعمیر گیربکس در آملتعمیر گیربکس در ایلامتعمیر گیربکس در بابلتعمیر گیربکس در بهشهرتعمیر گیربکس در تهرانتعمیر گیربکس در رشتتعمیر گیربکس در ساریتعمیر گیربکس در سمنانتعمیر گیربکس در قائمشهرتعمیر گیربکس در قمتعمیر گیربکس در مازندرانتعمیر گیربکس در محمود آبادتعمیر گیربکس در نورتعمیر گیربکس در گرگانتعمیر گیربکس در گلوگاهتعمیرات گیربکستعمیرگاه تخصصی گیربکستعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیکتعمیرگاه ماهرانه گیربکستعمیرگاه ماهرانه گیربکس اتوماتیکتعمیرگاه ماهرانه گیربکس اتوماتیک اصفهانتعمیرگاه ماهرانه گیربکس اتوماتیک ساریتعمیرگاه ماهرانه گیربکس اتوماتیک مازندرانتعمیرگاه گیربکستعمیرگاه گیربکس اتوماتتعمیرگاه گیربکس اتوماتیکتعمیرگاه گیربکس در ساریتعمیرگاه گیربکس رضاتعویض روغن گیربکستعویض روغن گیربکس اتوماتیکخرابی گیربکسخرابی گیربکس اتوماتخرابی گیربکس اتوماتیکخرید توربین گیربکس اتوماتیکخرید ساعتی گیربکس اتوماتیکخرید متعلقات گیربکس اتوماتیکخرید گیربکس اتوماتیکخرید گیربکس دستیروغن گیربکسروغن گیربکس اتوماتیکروغن گیربکس پرایدزمان تعویض روغن هیدرولیکساخت گیربکسسرویس دوره ای گیربکسسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیکسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در بهشهرسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در تهرانسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در ساریسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در قائمشهرسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در قمسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در مازندرانسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در نورسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در گرگانسرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در گلستانسرویس گیربکسسرویس گیربکس اتوماتیکشاهین با گیربکس اتوماتیکشفت گیربکسعلائم خرابی روغن گیربکسعلائم خرابی روغن گیربکس اتوماتعلائم خرابی روغن گیربکس اتوماتیکعلائم خرابی گیربکسعلائم خرابی گیربکس اتوماتعلائم خرابی گیربکس اتوماتیکعلائم روغن گیربکسعلائم روغن گیربکس اتوماتعلائم روغن گیربکس اتوماتیکعلائم گیربکسعلائم گیربکس اتوماتیکفروش آنلاین گیربکسفروش انواع گیربکس اتوماتیکفروش گیربکسفروشگاه لوازم گیربکسفروشگاه گیربکسفروشگاه گیربکس اتوماتیکقیمت روغن گیربکسقیمت گیربکسقیمت گیربکس پرایدمشکل گیربکسمشکل گیربکس اتوماتمشکل گیربکس اتوماتیکموتور گیربکسنشانه خرابی گیربکسنشانه خرابی گیربکس اتوماتنشانه خرابی گیربکس اتوماتیکنشانه های خرابی گیربکسنشانه های خرابی گیربکس اتوماتنشانه های خرابی گیربکس اتوماتیکنشانه های گیربکسنشانه گیربکسنشانه گیربکس اتوماتنشانه گیربکس اتوماتیکنکات مهم در تعمیر گیربکس اتوماتیکنگهداری گیربکسنگهداری گیربکس اتوماتنگهداری گیربکس اتوماتیکواسکازینواسکازین گیربکسکاسه نمد گیربکسگیربکسگیربکس 206گیربکس CVTگیربکس اتوماتگیربکس اتوماتیکگیربکس تارا اتوماتیکگیربکس تیباگیربکس دنا پلاس توربو اتوماتیکگیربکس رضاگیربکس ماشینگیربکس پرایدگیربکس پژوگیربکس پیکانگیربکس چیست
ارسال دیدگاه