نکات مهم بستن ساعتی گیربکس اتوماتیک مزدا ۳ نیو باید چند نکته را رعایت کنید :
نکته اول : سیم کشی
سیم کشی لخت و له شده نباشد چون در این صورت اتصال برقرار می کند و همین باعث می شود که ماشین به حالت اضطراری رود ( در واقع زمانی که ماشین دچار نقص فنی شود، حالت اضطرار موتور فعال میشود ) و سپس خطای شیر برقی رخ می دهد.
نکته دوم : جاگذاری فنرها
در قسمت زیر ساعتی، دو عدد سوپاپ می باشد که روی آنها یک فنر بزرگ و یک فنر کوچک قرار دارد. باید دقت داشته باشید که هنگام بستن فنرها، آنها را جا به جا نبندید، فنر بزرگ تر به سمت شیر برقی های بزرگ و فنر کوچک تر به سمت شیر برقی های کوچک. اگر بخواهم به صورت ملموس تر بیان کنم باید بگویم فنر بزرگ به سمت راننده و فنر کوچک به سمت شاگرد باید بسته شود.
نکته سوم : اورینگ ها
سومین نکته که باید دقت داشته باشید این است که دو عدد اورینگ در زیر ساعتی قرار دارد که باید همیشه چک کنید که در جای خود قرار بگیرد وگرنه در این صورت باعث می شود خودرو گاز هرز بخورد.
نکته چهارم : رنگ سوکت
به خاطر داشته باشید اگر سیم کشی ها بیش از دو بار، باز و بسته شود از حالت خود خارج می شود و باعث تغییر شکل آنها می گردد. راهکاری وجود دارد که مطمئن شوید سیم ها را درست می بندید : اگر دقت کنید روی ساعت حروف انگلیسی درج شده است که در واقع بیانگر مخفف رنگی است که روی سوکت شیر برقی می باشد،
B : Black سوکت مشکی
N : None سوکت بی رنگ
G : Green سوکت سبز
B : Blue سوکت آبی
L : Blue سوکت آبی ( به دلیل وجود دو سوکت آبی، از حرف دوم کلمه Blue استفاده شده )
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.