هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک فونیکس
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک فونیکس بسته به نوع و مدل خودرو، نوع گیربکس، ایرادات گیربکس، تعداد قطعات خراب شده، قیمت قطعات معیوب شده و اجرت متفاوت می باشد. برای مثال، برای هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک فونیکس می توانید با گیربکس رضا در تماس باشید. به این ترتیب، هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروهای فونیکس بسته به نوع و مدل خودرو و نوع گیربکس خودرو و ایرادات گیربکس و تعداد قطعات خراب شده و قیمت قطعات معیوب شده متفاوت می باشد.
شرایط هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک فونیکس
شرایطی برای تعمیر گیربکس در خودروهای به شرایط زیر مرتب می شوند:
تعمیرات به صورت تخصصی: تعمیر گیربکس جیلی بسته به شرایط و محافظت خودرو و نوع ایرادات بسته به آن متفاوت می شود. برای تعمیر گیربکس جیلی بهتر است از تعمیرگاههای تخصصی با تجربه و بهترین قطعات استفاده کنید.
تعویض روغن: در سرویس گیربکس، روغن گیربکس تعویض میشود. این شامل خارج کردن روغن قدیمی و پر کردن روغن تازه و مناسب برای گیربکس است.
بررسی سطح روغن: در سرویس گیربکس، سطح روغن گیربکس بررسی میشود و در صورت نیاز، روغن اضافه میشود تا سطح مناسب را داشته باشد.
بررسی قطعات: در سرویس گیربکس، قطعات داخلی گیربکس بررسی میشوند. این شامل بررسی کلاچها، بلبرینگها و سایر قطعات است.
تعمیرات و نگهداری دقیقتر: گیربکس اتوماتیک جیلی نیاز به تعمیرات و نگهداری دقیقتری نسبت به گیربکس دستی دارد. رعایت دستورالعملهای تعمیر و نگهداری توسط تعمیرکاران ماهر بسیار مهم است.
تعمیر به صورت تخصصی و به استانداردهای دقیق: تعمیر گیربکس جیلی به صورت تخصصی و به استانداردهای دقیق باید انجام شود. تعمیرگاه ما همیشه قطعات اصلی جیلی را که با استانداردهای دقیق طراحی و آزمایش شده ، استفاده میکنند تا تعمیر گیربکس جیلی شما به بهترین نحو انجام شود.
گیربکس رضا با خدمات ۲۴ ساعته در زمینه تعمیر و نگهداری گیربکس اتوماتیک فونیکس در تمامی مدل ها از جمله مدل های زیر پذیرای شما خواهد بود.
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک فونیکس مدل تیگو 8 پرو
از تابستان 1398 بود که خبرهای آمدن چری تیگو 8 به ایران، در میان رسانههای کشورمان پیچید. اما این آمدن، آنقدر تاخیر داشت و طولانی شد تا اینکه چری در تابستان 1399، نسل دوم تیگو 8 را با نام «تیگو 8 پلاس» به بازار چین آورد. نکته جالب توجه اینجاست که عرضه نسل دوم، دقیقا به موازات نسل اول بود و چری علاقهای به توقف تولید نسل اولش نداشت. به هر حال در نسل دوم تیگو 8، هم ظاهر و هم آپشنها، بهبود قابل توجهی پیدا کرده بودند.
از طرف دیگر، چری نمیخواست که در بازار ایران، نام و لوگوی خودش را روی خودروها بزند. به همین دلیل، مدیران خودرو در سال 1400 برند جدیدی را با نام فونیکس (FOWNIX) به بازار ایران معرفی کرد تا محصولات لوکس و گران قیمت چری را تحت این برند جدید، به بازار ایران بیاورد. اولین عضو خانواده فونیکس، تیگو 8 پلاس بود که البته در بازار ایران، با نام« تیگو 8 پرو» شناخته میشود.
این کراساور گران قیمت، در تیپ پریمیوم، موتور 1.6 لیتری TGDI را در سینه دارد؛ موتوری که از نسل سوم خانواده ACTECO است و در سال 2019 نیز یکی از «10 موتور برتر بازار چین» بوده. این موتور که حدود 21 کیلوگرم سبکتر از نسل دوم است، قبل از این خودرو، روی تیگو 7 پرو نیز نصب شده بود. مدیران خودرو برای تیگو 8 پرو، تمام تلاشش را کرده تا بهترین و بیشترین امکانات ممکن را روی این خودرو قرار دهد؛ از تهویه چهارگانه اتوماتیک با پنل تمام لمسی بگیرید تا ردیف سوم صندلیها و نمایشگر سرتاسری 24.6 اینچی.
اما بدون شک، مهمترین امکانات این خودرو را باید در 10 آپشن ایمنی آن دانست که عبارتند از: رادار تصادف از عقب (RCTA)، رادار تصادف از جلو (FCW)، ترمز اضطراری (َAEB)، رادار نقطه کور (BSD)، رادار ماندن بین خطوط (LKA)، رادار تابلوخوان (TSR) برای تعیین سرعت مجاز، رادار تغییر لاین (LDW) برای هشدار عبور از خطوط جاده، کروز کنترل هوشمند (ACC) برای تطبیق سرعت خودرو با خودروی جلویی، سنسور بازشدن دربها (DOW) برای هشدار به سرنشینان در هنگام برخورد با خودروهای عبوری، سیستم کمکی حرکت در ترافیک (TJA)، سیستم نوربالای اتومات (IHC)، سیستم گردش چراغها در پیچ (َAFS) برای تغییر زاویه نور چراغها تا حداکثر 15 درجه می باشد.
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک فونیکس مدل تیگو 8 پرو مکس
شرکت مدیران خودرو از اواخر زمستان 1401، نسخه ارتقایافته تیگو8 پرو را با پسوند MAX به بازار کشورمان فرستاد. تفاوت ظاهری تیگو8 پرو مکس با نسخههای معمولی تیگو 8 پرو، تنها به موارد جزیی مانند افزایش ابعاد جلوپنجره با حاشیه بزرگتر، سپر جدید، گرافیک متفاوت چراغها و افزایش نامحسوس ارتفاع خودرو، محدود شده است.
البته اگر به نمای عقب خودرو دقت کنید، تفاوتها این دو برادر، بسیار آشکارتر میشود چراکه تیگو8 پرو مکس، دارای چهار خروجی اگزوز شده، پسزمینه چراغ عقبش به رنگ مشکی درآمده، عبارت FOWNIX در بالای درب صندوق حک شده و همچنین لوگوی 390T نیز (که نشانگر گشتاور موتور است) در سمت چپ درب صندوق و لوگوی AWD نیز در سمت راست درب صندوق، نصب شده است.
در قسمت فنی، سه تغییر بسیار مهم در تیپ MAX رخ داده است؛ اولین تغییر فنی مهم، مربوط به حذف موتور 1.6 لیتری و استفاده از موتور جدید 2.0 لیتری است که باعث شده تا خروجی موتور، اعداد هیجانانگیزتری داشته باشند. ناگفته نماند که این موتور جدید همانند موتور قدیمی 1.6 لیتریاش، از تکنولوژی AVL اتریش بهره گرفته است. دومین تغییر فنی مهم، مربوط به سیستم محرکه خودروست. درحالیکه تیگو8 پرو معمولی از ساختار دیفرانسیلجلو استفاده میکند اما چری برای تیگو8 پرو مکس، از سیستم تمام چرخ محرک یا همان AWD بهره گرفته است که در آن، بسته به شرایط جاده و وضعیت چرخها، انتقال قدرت میان محورها بصورت الکترونیکی، کنترل میشود.
به همین دلیل نیز چری، نام این سیستم محرکه را i-AWD گذاشته تا به هوشمند بودنش، تاکید بیشتری کند! سومین تغییر فنی مهم، مربوط به حالتهای رانندگی در تیپ MAX است. همانطور که میدانید در تیگو8 پرو معمولی، فقط 3 حالت رانندگی (شامل کامفورت+نرمال+اسپرت) قابل انتخاب است اما در تیپ MAX و به لطف داشتن سیستم محرکه AWD، تعداد حالتهای رانندگی به 6 عدد رسیده که عبارتند از: نرمال+اکو+اسپرت+برفی+گلآلود+آفرود.
شرکت مدیران خودرو همچنین از اواسط بهار 1402، آپشنهای جدیدی را روی تیگو8 پرو مکس قرار داد و به این ترتیب، تیپ تازهای بهنام IE را به بازار فرستاد. تیپ IE به لحاظ ظاهری و فنی، هیچگونه تفاوتی با تیگو8 پرو مکس معمولی ندارد ولی به لحاظ امکانات، دارای 4 ویژگی جدید است: 1. گرمکن فرمان 2. گرمکن صندلی عقب 3. دوربین ثبت وقایع 4. شیشههای جدید با عایق صوتی.
گیربکس رضا در تلاش است تا با این مقاله کمک کند تا تصمیمات آگاهانه ای در مورد هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروهای فونیکس خود بگیرند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.